Monday, April 11, 2011

Miss Lucy

Above: Pics are from this past weekend


We've had a great weekend in the country. James & Lucy have been chillin' on the huge fenced in yard while we have enjoyed the nice weather. Saturday evening, Lucy and I met up with our friends Jennie & Bamse and went for a DW walk. On Sunday evening 2 other girls with their dogs joined Jennie and me for a 7,5 mile DW walk... We were a whole Rottie gang! Lots of fun! :)


James has not trained in a few weeks as he's had a problem with a paw, but he's almost back to normal now. I just don't want to push it because on Saturday he has a show, and he has to be 100% in order to enter it.


By the way, sorry for our blog absence. It's due to lack of inspiration but hopefully we'll be back in the blog world shortly. :) Hope everybody had a great weekend!!! :)


___________________________


Vi har haft en toppen helg på landet. Vädret har varit perfekt och James & Lucy har njutit i fulla drag av en STOR inhägnad tomt att springa omkring på. Vi har passat på att städa och tvätta bilar, byta till sommardäck etc. På lördagkväll träffade Lucy och jag våra vänner Jennie & Bamse för en DW runda, och på söndag kväll var vi 4 st 2benta och 4 st 4benta som gick på en 12 km lång DW promenad. En mycket trevlig kväll och vi snackade så förbaskat så ingen fattade riktigt vad långt vi hade gått... *fniss*.. men det är ju bra! ;)


James har inte tränat på några veckor, han har nämligen haft problem med en tass. Samma problem som han får då och då, det slår upp riktiga bölder mellan tåningarna och dem gör såååå ont. Nu har de dock läkt så det ser riktigt bra ut men han har en utställning på lördag så därför kommer han få vänta med all form av träning tills vi varit på den. Men skulle tro att han kommer vara laddad som bara den at börja träna sen... :) Och snart börjar ju förresten badsäsongen för de 4benta (för mig finns det ingen badsäsong i Sverige, det är alltid för kallt! :)). James är ju hälften fisk, hälften crazy så det kommer vara helt underbart för honom. ;) Hoppas att fröken Lucy också är en riktig "vattenhund"... men det återstår att se.


Bloggen uppdateras lite för sällan, ja vet, ja vet. Har inte haft någon lust men förhoppningsvis vänder det i tid med att vädret blir bättre och man blir mer och mer aktiv ute i det fria. ;) Ciao så länge...

4 comments:

houndstooth said...

Those are lovely pitures of Lucy! I really wish we had some people around here who would do dog walks with us!

Priscilla said...

Lucy is one LOVELY lady!
I absolutely adore her rottie face and head :) GORGEOUS!

Jennie said...

Visst var det en rolig "långpromenix"! Jag tror inte än att vi gick så långt som vi gjorde! det var verkligen trevligt!!
Gud så snygg lilla Lucy är, Magnus tyckte att hon såg så fridfull ut, på korten ovan,hon ser belåten ut!!

Lois Lane/Laney said...

Such a pretty gal!