Thursday, November 05, 2009

WP Klubbtävling!På lördag den 7/11 har SWB Örebro klubbtävling. Besökare är alltid välkomna! :) Om ni vill få mer info om tävlingen klicka här. Tävlingen hålls vid vår klubb som ligger i Bista Industriområde i Örebro.

James och jag har verkligen sett fram emot den här tävlingen men nu vet jag inte om han kommer att kunna tävla. :( Han går nämligen på antibiotika för att han har problem med sina tassar -han har fått varfyllda bölder mellan tassarna/ i simhuden (det är inte första gången som det händer). Stackars bebis! Vi har fått krångla och försökt klämma ut allt var (enligt vets rekommendationer) för att sen tvätta rent med nån rengöring vi fick köpa på apoteket, men det hjälpte inte utan antibiotika behövdes sättas in. Det ser mycket bättre ut nu men det är inte helt bra riktigt än. Någon som varit med om det här problemet med sin hund???

Sen borde jag kanske tillägga att även hans trampdynor blev "påverkade" den här gången. Det är som delar av dem är infekterade också. :( Vi fick, utöver antibiotikan, en "salva" att smörja på, en stark steroid som jag tror har verkat ganska bra.

Det är jättejobbigt när det här händer för James får svårt att gå på vissa ytor, speciellt asfalt... :(