Monday, November 15, 2010

Back on the Treadmill


Today was a good day. Billy Bee looked pretty good and if it continues like this, most likely, Billy will have surgery on Friday! YEEEES!!! Nothing's for sure just yet though, it's up to the vet on Friday to make that decision but the physical therapist thought he looked ready for his 2nd surgery. Oh please, please please...
____________________
Idag var en bra dag. Billy Bee såg riktigt bra ut så nu verkar det som det blir operation på fredag i alla fall. YEEES!!!! Det är dock upp till veterinären, som vi träffar fredag morgon, att avgöra om det blir av eller inte men sjukgymnasten tyckte det såg så pass bra ut idag att enligt henne fanns det ingen anledning att vänta. Detta är självklart förutsatt att inget inträffar och att han börjar halta mer igen.... Åh vad jag hoppas att det blir operation på fredag så vi får det här överstökat!!!!

3 comments:

Priscilla said...

That's good news.
Fingers are crossed that surgery will go well for Billy boy!

angelica och santoz said...

Vad duktiga ni är som kämpar på! Vi håller tummar och tassar för att det blir operationen på Fredag och att det ger ett bra resultat!
Hejja hejja Billy!

Vi ska in med Santoz imorgon, han har också haltat lite från och till i någon vecka! Så nervös är jag!
Man är ju orolig för att det ska vara något jätte allvarligt!

KRAM till er starka!

Krutrut-Lisa said...

Men vad är det vi läser! Lillstrumpen trasig? Fy vad trist. Vi hoppas på att det ska gå bra & att rehaben läker lillkillen till långt liv.

Kram Lisa, Rut & Gunda