Monday, August 17, 2009

Shopping Trip


Above: My parents enjoying lunch.

I have been on a shopping trip to a famous outlet on the Swedish West Coast with my parents. We also visited some relatives that live down there. It was a long day as we left at 5 A.M. in the morning but it was well worth it as it turned in to a great day!

För ett par veckor sedan var jag på en shopping resa till Ullared med mina föräldrar. Har bara varit där en gång tidigare och då var jag inte gammal. På senare tid har jag hört många prata om detta köpcenter så päronen och jag bestämde oss för att göra en resa dit. Och det var väl ok, hittade en del grejor fast jag förstår ändå inte riktigt hur det kan vara så populärt som det är, för det är en jäkla massa skit också. Vi passade i alla fall på att slå 2 flugor i en smäll då vi har lite släkt i dessa krokar som vi besökte. Det blev en lång men mycket trevlig dag!

FYI - the above pic is taken with my cell phone.

1 comment:

Amber and Nala said...

Ahhhh, your parents are such a good looking couple and so young looking! Your Mom looks like she could be your sister! She's beautiful and it's obvious where you get your looks from. :)