Thursday, May 21, 2009

Very European...

...and generally speaking not really my taste - anymore. But this song I like because it reminds me of my teens. :) My head says - PARTY! - when I hear it. :) It's a song from the Swedish Song Contest, however this group did not win. It was another song that got to represent Sweden in the Eurovision Song Contest that was held last weekend in Russia. Click here to hear the live performance of the song I'm talking about.

Ja det här är egentligen inte riktigt min musiksmak numera men nog lyssnade jag på det när jag var tonåring, och jag antar att det är anledningen till varför jag tycker om just den här låten. För när jag hör den så säger min hjärna - PARTY!!! - och jag ser en massa gamla klasskamrater framför mig. :) Jag pratar om gruppen Star Pilots och deras låt Higher som de tävlade med i melodifestivalen. Klicka här så kan ni lyssna på dem.

3 comments:

Gabbi said...

Tjena! Såg bilderna på James på Jennies blogg. Jiissses vad nice han är. Hade ni privatlektion?

Life With Dogs said...

Definitely cool - sets the mood for the weekend :)

Fredrika said...

tjing ja du det var tider när vi partajade på finnbergsvägen och fröken hansson kom krypande hem,och allt hb vi drack med finkeltrådar i det är inte så konstigt att man har dålig syn idag haha..kram freddan