Saturday, March 14, 2009

More Summer Memories

I am so happy I finally got all the pics transferred from my old lap top to my current one. Obviously, I could not help myself but had to look at all the pics from last summer.... and one thing's for sure - the babies had a fantastic time. :)

Jag är så glad för att jag äntligen fått alla bilder från min gamla laptop överförda till min nuvarande. Självklart var jag bara tvungen att titta på alla kort från i somras.... och en sak är säker, mina fyrbenta pojkar hade en fantastisk sommar! :)

What makes you think that James likes water??? ;)


The Crazy Blue One is fast both on dry land as well as in the water.


"If I get to say so myself, I'm looking pretty cool... "


Play time!


What have you been doing in there, Alih? Did you change into some more comfortable swim trunks??

"Hola!!! What you guys talkin' about?"


The Babies are kicking back after a long and hot day.

6 comments:

Amber and Nala said...

Great pictures....definitely looks like they had a blast last summer! :)

Karoline,Cino & Alf said...

Men å.. Jag vill ha sommar NU.. Fina bilder på super fina fyrbenta :)
Kram

Jennie said...

Gud va härliga bilder! Måtte sommaren snart va här....
Kramiz

krista said...

Vilka härliga sommarbilder.Längtar till våren nu,trött på den här kylan och snön...Idag var det ju en kanon dag men blå himmel och sol,men jag fick vara inne och jobba.Ingen höjdare,men hoppas på en lika fin dag imorgon då jag är ledig.
kram kram

angelica said...

åhh vad härligt det ser ut att vara! vill ha sommar sommar nu! :)

meen alih är ju en rottis skönhet :) jasså bodde du där så länge i USA. hur gick det när du skulle flytta tillbaka till svea då med hundarna, tänkte på karantän, sprutor.. m.m. roligt att ha bra kontakt med uppfödarna, det är något som jag saknar, men santoz uppfödare verkar ju tyvärr inte, som jag tycker ala ska göra, bry sig om sina olika kullar... men har ju en vän som har rottis kennel (rottrobis.se) så dom brukar vi vara med :)

nää tävlingsnerver, det är jobbigt det! jag har mest bara ställt ut santoz, vilket är skoj absolut med det ger oss liksom inget längre, eftersom jag vet att han är snygg :P vi har tävlat en gång i lydnads 1, det gick väl bra, bättre än vad jag trodde! santoz är ju egentligen min sambos hund från början, men det är jag som tränar, tävlar m.m. med honom. vi har varit tillsammans ett och ett halv år, så santoz har jag tränat ett år ungefär. han har blivit en helt annan hund än vad han var innan, så himla duktig och så (oftast :)) arbetsvillig :)
vi går en apell kurs nu, tävling i början av juni, det är jätte roligt! tänkte jag skulle tävla i lydnads 1 någon gång snart under våren... det är ju så roligt att träna, och speciellt när man ser att han vill! :)

James, hur gammal är han? också jätte fin såklart :) ska du tävla i WP, vad är det? :) lydnad, åhh så skoj!

oj vilken låång kommentar! hoppas du orkar läsa allt :)
kram!

Miss Hazel said...

Lite sommar just nu vore fasen inte fel!!!